Kulturnatten i Helsingør 2017

Fredag d. 29.september 2017:
Åbningstid: 20-05


Program:

20:00 Dørene åbnes

21:00 Live-musik med Christina Lion
Christina Lion som er singer-songwriter kender vi fra utallige bar koncerter i Helsingør og København. Christina er bl.a. inspireret af Tracy Chapman, og den danske sangerinde Laura Mo. Repertoiret består af Christinas egne sange samt cover, så der er lidt for enhver smag. Med sin blide og smukke stemme sætter Christina Lion en behagelig stemning i den gamle renæssancekælder.

23:30 Live-musik med HALONEN & LINDGREEN
HALONEN & LINDGREEN går på scenen med deres guitar, mundharpe, hawaiien steel guitar, kontrabas og sang. Musikken er blandet og vil være Blues, Country, Rock”n Roll og Jazz med et groove og et drive der hører til sjældenhederne. Inspirationen kommer fra navne som Jimmy Reed, Chuck Berry, Hank Williams. Duoen kan finde på at krydre det hele med instrumentale klassikere fra bl.a Ventures, Link Wray og Spotnicks. Derudover spilles der en del danske og svenske sanges.

05:00 Dørene lukkes

Holger Danske Bar glæder sig til en festlig aften. Slå vejen forbi og få en unik musikalsk oplevelse i de skønne rustikke rammer. Det er værd at besøge byens hyggeligste ”grotte”.

Gratis entre. Aldersgrænse min. 18 år.

Highlights