Knejpefestival 2017

Fredag d. 06.oktober:
Åbningstid: 19.00-05.00
20:00 Elona Planman
Blues’et guitar og suveræn mundharmonika: Svenske Elona Planman elsker at spille - og det mærkes. Hun turnerer uafbrudt i hele Norden med sine stærke, livsbekræftende tekster, sit eget udtryk og et sjældent set scenenærvær.

21:00 Gunni Torp Duo
Lige dele baggårdsfest, landevejsstøv og poesi: Gunni Torp og Simon Hansen leverer nye danske sange inspireret af gypsy-musik, blues, skillingsviser og sømandssang. Med harmonika, guitar og to stemmer spiller Gunni og Simon skæv dansemusik og fortællinger, hvor hverdag og myter blander sig, Ordsprog vendes på hovedet, mantra'er og eder flettes.  

22:00 Caribisk mini-rave med surprise
Gør klar til et carnivalske fest-entourage, som fyrer op for verdens hedeste danserytmer. Her rykkes igennem på bedste soundsystem stil med dj´en som midtpunkt for festen. Det bliver vildt og farverigt og med god mulighed for at ryste med røven og brænde dansefutterne af.

23:00 Malene Falcks Knejpe Band
Den helsingoranske trio bestående af Ole Jensen på violin og mundharpe, Christian Sennels på slagtøg og Malene Falck på guitar og vokal, spiller svenske og danske knejpeviser og kendte udenlandske evergreens.

00:00 Fritz Madsen Orkester
Siden Frits Madsen i sin tid begyndte at spille harmonika på, er han utrætteligt fortsat og har både spillet alene og i utallige sammenhænge på Bornholm, Christiansø og i resten af landet. Frits Madsens Orkester blev dannet efter mange års sammenspil på Christiansø, både på spillestedet Månen og på kroens terrasse Flisen. På repetoiret er intet mindre end musik fra de syv have med evergreens, sømandssange, gamle danske slagere og ikke mindst fortolkninger af Evert Taubes kendte melodier. Resten af orkestret består af Niels Jensen på kontrabas, Jacob Mogensen på guitar samt Henrik Jespersen på saxofon.


Lørdag d. 07.oktober:
Åbningstid: 19.00-05.00
20:00 Humørekspressen
Forestil dig lyden af jukeboks, brun bodega, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere; så har du en idé om, hvad du skal opleve med Humørekspressen.

21:00 Den Gyldne Sangskat
(Gen)oplev alle de herlige danske klassikere skrevet af bl.a. Gustav Winkler, Otto Brandenburg, Kai Normann Andersen, Otto Leisner og John Mogensen. Nogle af Helsingørs travleste spillemænd tager os med på en rejse i den danske sangskat og garnerer det hele med et maritimt tvist.

22:00 Dennis Agerblad Band
I det humoristiske drag-show-band Dennis Agerblad Band er det – udover musikken – især kjolerne, der tager det meste af band-medlemmernes tid. Bandet, der for alvor brød igennem lydmuren og kom på alles læber med TV2s store talentshow, Danmark Har Talent, synger om almindelige transvestitter, bøsser og mænd i dametøj.

23:00 Wild Wax Combo
Der er lagt op til en både swingende og svedig aften med den legendariske rockabilly-trio Wild Wax Combo. Siden deres første album i 1998 har bandet turneret flittigt over hele Europa. Nu lægger de vejen forbi Knejpe Festival, så der er al mulig grund til at finde danseskoene til vild og rå 50'er rockabilly - men med et moderne twist.


Se mere info omkring Knejpefestivalen HER

Highlights