Knejpefestival 2018

Fredag d. 05.oktober:
Åbningstid: 19.00-05.00

20:00 GADEJØRGEN
Med et fandenivoldsk smil starter Jørgen banjoen op og iklæder de gamle sange lidt ekstra saft og kraft. Mange års erfaring fra fortove og indkøbscentre har givet Gadejørgen en råstyrke som en Massey Ferguson, og han er ikke bleg for at bruge de indhøstede tricks til at få opmærksomhed om sangene, som et langt stykke hen ad vejen viser sig at være aktuelle i dag. Repertoiret består af danske sange indspillet på 78-plader, lystige viser og sange fra gamle harmonikahæfter fra 1920’erne til og med 1950’erne.

21:00 SØMANDSORKESTRET
Sømandsorkestret er en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor der både er til øjet og til øret. Med farverig optræden, øm crooning og trestemmig sang leveres en raritets samling af musikalske klassikere fra før verden gik af lave. Repertoiret er fyldt med klenodier fra bl.a. Ib Schønberg, Poul Reichhardt og Marguerite Vibys repertoire. De udenlandske numre er engelske klassikere fra filmens glade dage i 1930’er og 1940’erne. Med stor musikalitet og svulmende damelår leveres høj bølgegang med de gamle filmklassikere.

22:00 RUTH TO HELL
Ruth To Hell er fire musikere der fyre den af i et rockband med rockklassikere, som alle kender fra AC/DC, Nirvana, Foo fighters, Metallica, Aerosmith m.fl. Tilsammen elsker Ruth To Hell rigtig rå rock, seje guitarriffs og at tage publikum med på en intens rock rejse tilbage til 1970'erne og op gennem 0’erne og frem til 2017. Så har du hang til ROCK, kan du få fyldt batterierne fyldt op med kvindelig rockenergi.

23:00 WILD WAX COMBO
Der er lagt op til en både swingende og svedig aften med den legendariske rockabilly-trio Wild Wax Combo. Siden deres første album i 1998 har bandet turneret flittigt over hele Europa. Nu lægger de vejen forbi Knejpe Festival, så der er al mulig grund til at finde danseskoene til vild og rå 50'er rockabilly - men med et moderne twist.


Lørdag d. 06.oktober:
Åbningstid: 19.00-05.00

20:00 RAYO DE LUNA
Duoen Rayo De Luna synger sange fra deres rødder og deres rejser rundt i hele verden. Rayo De Luna består af Ray Riveros, der med et forførende guitarspil skaber et perfekt rum for Luna Ersahins orientalske og nordiske stemme. På deres rejse sammen har musikken udviklet sig til et kreativt fællesskab med de musikere, som de har mødt på vejen. Det er mødet med forskellige traditioner og kulturen, som er unik for deres lyd og musikalske udtryk.

21:00 UKULELE HANNE
Uden at ændre på teksterne sætter UkuleleHanne fokus på lyrikken i markante hiphop-hits fra blandt andre Suspekt, L.O.C. og Emil Stabil og giver genren sit helt eget smukke, men også absurde feminine touch. Og har du først hørt UkuleleHannes version af ‘Sut den op fra slap’, tager du dig selv i at gå og nynne den stille og roligt på gaden. For numrene rammer øregangen med det samme og sætter tankerne i gang: Hvorfor står teksternes voldsomme og grænseoverskridende indhold mon pludselig skarpere som aldrig før?

22:00 Den Gyldne Sangskat
(Gen)oplev alle de herlige danske klassikere skrevet af bl.a. Gustav Winkler, Otto Brandenburg, Kai Normann Andersen, Otto Leisner og John Mogensen. Nogle af Helsingørs travleste spillemænd tager os med på en rejse i den danske sangskat og garnerer det hele med et maritimt tvist.

23:00 MALENE FALCKS KNEJPEBAND
Den helsingoranske trio bestående af Ole Jensen på violin og mundharpe, Christian Sennels på slagtøg og Malene Falck på guitar og vokal, spiller svenske og danske knejpeviser og kendte udenlandske evergreens.


Se mere info omkring Knejpefestivalen HER

TAK TIL VORES PARTSREDERE

Highlights